проектиране и производство на цялостно обзавеждане за дома и обществени пространства
 

ИНОВАТИВНИ И СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИИ
 

 

Фирма ТИНМАР залага при производството на приципа на безкомпромисното качество, т.е. естественият за всяка фирма стремеж към икономии не е за сметка на качеството на изделията.
Още в процеса на узряване на идеята за създаване на фирма Тинмар бяха набелязани приципни положения, които да я отличават и да я превръщат в символ на качество и коректност. Тези принцип са:

  1. Използване на иновативно високотехнологично оборудване;

  2. Качествени основни и спомагателни материали и обков;

  3. Презицен софтуер с минимизиране на човешките грешки;

  4. Образован и опитен персонал. 

Запазената марка на МЕБЕЛИ ТИНМАР гарантира здрава конструкция, функционалност, ергономичност, качествени материали, перфектна визия, съобразена с изискванията на клиента.
 
Фирма Тинмар единствена в България е оборудвана за кантиране с коекструдирани кантове без фуги по иновативната „лазерна“ технология – без лепила, без свръзки, без проблеми.

 
КАНТ С ЛЕПИЛО                     
КАНТ С ЛЕПИЛО
Традиционно кантирането може да се направи само чрез полагането на горещо лепило. Като резултат се забелязва лепилната свръзка подобно на процеп с пожълтяване и замърсяване, устойчивостта на топлина и влага зависят изцяло от качеството на лепилото и с течение на времето намаляват дори и при качествени лепила.
 

РАЗРЕЗ ЗАХВАЩАНЕ КАНТ-ПЛОЧА
Фирма ТИНМАР има възможност да използва иновативен двуслоен кант. „Лазерното“ кантиране допринася за пълното премахване на лепилото и свързаната с него фуга. Създава се невидима и изключително здрава връзка между канта и детайла. Тя е функция на използвания кант с нанесен специален полимерен слой, който се разтапя по време на производството при много висока температура.
 Втечненият полимер се захваща за плочата и се създава постоянна невидима връзка с перфектна визия без лепилна фуга, без замърсяване, пожълтяване и отлепване и с висока устойчивост на топлина и влага.