проектиране и производство на цялостно обзавеждане за дома и обществени пространства

Процесът на проектиране на МЕБЕЛИТЕ ТИНМАР и избора на решения за интериорен дизайн се подкрепя от мощен модерен немски софтуер IMOS, който предлага широки възможности за вариантност на решенията, презентация и оптимизация на конструкциите.Успоредно с това облекчава и нас като производител на мебели, като минимизира риска от човешки грешки и напълно автоматизирано генерира прецизни чертежи и/или командни файлове за машините. В софтуера са интегрирани огромни масиви с данни за материали и обков на водещи европейски производители.

ПРЕЦИЗНО ПРОЕКТИРАНЕ, ЕФЕКТНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Външността, функционалността и разположението на обкова могат да бъдат представени визуално, тествани предварително и оптимално модифицирани. Това предлага сигурност и елиминира грешките при избора му.


Модулът IMOS 360 позволява на потребителя да визуализира мебелите в реални помещения на таблет или телефон. Камера функцията на мобилните устройства предоставя реалната обстановка и в нея се разполагат 3D моделите на мебелите, включително показване на материалите и презентация на цветове. Мебелите могат да бъдат премествани в помещенията чрез touchscreen. Клиентът получава перфектно чувство как мебелите биха изглеждали в неговото собствено помещение.